Heartbeat & Voice​​

Over de Workshop

Tijdens de workshop worden stem en ritme ingezet om te werken aan communicatie en samenwerking. Denk hierbij aan speelse oefeningen waarbij zowel de stem als het lichaam actief worden ingezet.

Onderwerpen als bewustwording, communicatie en samenwerking komen aan bod en worden benaderd op een toegankelijke manier.

Ook zonder enige muzikale ervaring is ‘Heartbeat and Voice’ makkelijk te volgen!

Alex & Anne

Alex is een gepassioneerd en ervaren muzikant. Al vanaf zijn 4e maakt hij muziek, en inmiddels speelt hij al jaren als zanger en percussionist in diverse bands met uiteenlopende muziekstijlen. Naast zijn muziekbezigheden is hij een ervaren en gedreven organisatie-adviseur, docent en zakelijk trainer.

Alex weet als geen ander mensen en kinderen te enthousiasmeren om samen te luisteren, te werken en samen muziek te maken. Hij geeft onder andere muziek- en programmeerles aan kinderen op de basisschool. 

Meer over Alex vind je op zijn website www.muzieklex.nl. Je kan hem ook volgen via onderstaande social media kanalen.

Toen Anne in 2007 begon met het geven van zang en theaterlessen merkte ze al gauw: haar passie voor werken met mensen was minstens zo groot als haar passie voor muziek.

Inmiddels geeft ze al jarenlang lessen en workshops, aan zowel bedrijven als scholen en particulieren. Ook is ze nog steeds op het podium te vinden en zingt ze in diverse acts, zoals Guilty Treasurede Zingende Zeemeerminnen en Charmony. In haar vrije tijd is ze actief als blogger.

Meer over Anne kan je vinden op haar website www.anneermens.nl. Je kan haar ook volgen via onderstaande social media kanalen.

Ervaringen

"Afgelopen zaterdag heb ik Anne en Alex gevraagd om onze studiedag met de harmonie creatief te onderbreken met hun workshop. Het was een schot in de roos! Ze wisten met hun enthousiasme en muzikaliteit de groep gelijk mee te nemen in bodypercussie en zang. Waar mijn muzikanten altijd een instrument hebben om muziek te maken wordt bij de workshop gewerkt met je eigen lichaam. Anne en Alex nemen je mee in een soort trein die een uur lang door het orkest dondert en waar schaamte aan de kant wordt gezet: iedereen deed mee en stapte achter zijn of haar veilige instrument vandaan om zelf geluid te gaan maken. Anne en Alex werken ontzettend fijn samen en hun verhaal sloot exact aan op mijn doel met een orkest of band: ‘samen muziek maken’."
Cees Coenen
Cees Coenen
Dirigent en Arrangeur
"Ter ere van mijn 25-jarig onderwijsjubileum hebben Alex en Anne aan mijn team de workshop 'Heartbeat & Voice' gegeven. In een intieme setting brachten ze ons tot een ontspannen manier van zingen met grappige tropische teksten. Samen met het gebruik van allerlei soorten trommels, die Alex in een grote hoeveelheid bij zich had, werd het een leuke workshop die ons op ideeën bracht voor ons werk in de klas!"
José Smits
Werkzaam in het onderwijs

Contact en Boeken​

Meer weten of een workshop boeken? Neem contact op via alex@heartbeatandvoice.nl